Iselin Walle | 2020-04-03 |

Hitta svar på dina frågor med Abicart Manual

Det ska vara superenkelt att sätta upp sin webshop och ännu enklare att underhålla den. Ibland hittar man inte det man letar efter och man behöver snabbt hitta svaret. Då är det perfekt med en manual som alltid är tillgänglig för dig med en webshop hos Abicart. Vi har guider som täcker det mesta av det du behöver hjälp med. I Manualen hittar du bland annat instruktioner kring hur du kommer igång med din webshop hos oss. Allt från hur du skapar produktsidor till hur du sätter upp en leveransmetod.

Alla de olika inställningarna har sin kategori och du kan enkelt hitta dina svar genom att gå till den önskade kategorin eller skriva ett sökord direkt i sökrutan. I manualen finns även ett antal instruktionsfilmer inspelade för att ännu tydligare visa hur du sätter upp de viktigaste inställningarna. 

abi-kategorier
Önskar du att ge dina kunder ett erbjudande, men vet inte riktigt hur rabattsystemet fungerar i Abicart? Skriv in “rabatter” i sökrutan och lär dig hur du skapar ditt första erbjudande.

manual-rabatt

Visit Abicart.com

Vanliga frågor
Hur kopplar/pekar jag om min domän till butiken?
Hur lägger man till kundens val på produkter?
Hur skapar jag en kampanj i min webshop?
Hur fungerar produktbilder i butiken?


abicart - orange-3Det ska vara riktigt enkelt att sälja online och snabbt få tillgång till en global marknad. Abicart är den perfekta e-handelplattformen för dig som vill sälja på nätet. Vår mission är ge alla möjlighet att starta och drifta en grym webshop. Abicart startade som Textalk Webshop redan 1998, och vi har idag en gedigen erfarenhet av e-handel – med mer än 3800 nöjda kunder. Med ny teknik förenklar vi det som du vill uppnå för att din webshop ska utvecklas och växa oss. Kom igång direkt och sälj gratis i 30 dagar.

Läs mer:


Rubriker: Manual, Hjälpcenter, Guider, Abicart