Iselin Walle | 2020-09-03 |

Ur kärleken till sina barn föddes entreprenörsdrömmen Newbie Print

Newbie Print drivs av Herr och Fru Lindblom, Nick och Veronica, båda Informationsdesigners. Två kreativa själar med ett överflöd av idéer och många järn i elden. När de inte bygger lego med sina barn, eller jobbar, så byggnadsvårdar de ett 30-tals hus. Ur kärleken till sina barn föddes entreprenörsdrömmen Newbie Print. Genom att ge en del av vinsten till livsviktig forskning för barn vill företaget göra skillnad, och tillsammans med kunderna bidra till en bättre värld för barn. Den efterlängtade e-handeln öppnades i mitten på April 2019.

Vad var er motivation för att starta Newbie Print?
Vi delar en filosofi där vi drivs av frihet före pengar. För oss har det alltid handlat om att få utlopp för våra idéer och att få skapa. Drömmen om ett företag har vi haft sen länge. Föräldraskapet gav oss perspektiv på vad som är viktigt i livet. Tanken på att det finns sjuka barn är hjärtekrossande, vi vill göra vad vi kan för att ändra på det.

Vad tycker ni är det viktigaste att tänka på när man startar en webshop?
Hitta din passion och låt den driva dig. Visualisera steg-för-steg resan till företagsstart och ha många idéer i pipelinen. Skapa en webbshop som är användarvänlig och visuellt lätt att förstå.

Vad är ert mål för verksamheten?
Vi hoppas på att kunna erbjuda marknaden värdefulla produkter, produkter som genuint betyder något. Vi vill ta ansvar och bidra till livsviktig forskning för barn, och vi vill uppfylla vår egen entreprenörsdröm.

newbieprint

Har ni några bra råd att ge andra som vill starta en webshop?
I slutändan handlar det alltid om att våga. Var inte rädd för att misslyckas utan börja gräva där du står och lär dig under resans gång. Hitta personer du inspireras av och lita på din magkänsla. Men viktigast av allt, tro på dig själv.

Vad fick er att välja Abicart?
Vi ville ha en one-stop-shop med smidiga lösningar och lättanvända designmöjligheter, till ett överkomligt pris.

Hur marknadsför ni er?
Via sociala medier och samarbeten med influencers.

Starta webshop


abicart - orange-3Det ska vara riktigt enkelt att sälja online och snabbt få tillgång till en global marknad. Abicart är den perfekta e-handelplattformen för dig som vill sälja på nätet. Vår mission är ge alla möjlighet att starta och drifta en grym webshop. Abicart startade som Textalk Webshop redan 1998, och vi har idag en gedigen erfarenhet av e-handel – med mer än 3800 nöjda kunder. Med ny teknik förenklar vi det som du vill uppnå för att din webshop ska utvecklas och växa oss. Kom igång direkt och sälj gratis i 30 dagar.

Läs mer:


Rubriker: E-handel, Abicart, Tips, Kundcase